VOLONTERI NA ORKA TOURNAMENT 2018

U organizaciji 10 jubilarnog ORKA TOURNAMENT 2018 ne smije biti grešaka, trudimo se da ako ih i bude, što ne očekujemo, da ih svedemo na najmanju moguću mjeru. Kako shvatamo ozbiljnost organizovanja manifestacije na kojoj očekujemo najmanje 2000 učesnika pristupili smo proširenju organizacionog odbora turnira. 

Od 10 turnira i ubuduće radi lakše organizacije, komunikacije sa ekipama i rasterećenja rukovodilaca turnira organizovali smo i VOLONTERE. Naime danas smo imenovali glavnog koordinatora i osobu za funkcionisanje volontera. Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da na mladima svijet ostaje, a naravno veseli nas činjenica da je naša igračica članica ŽORK Omladinac g.đica LANA Knežević sjajna djevojka, igračica, odličan đak i volonter prihvatila funkciju glavnog koordinatora volontera na ORKA TOURNAMENT 2018. 

Da ne prepuštamo ništa slučaju i hoćemo da većinu stavri završimo u ovoj godini odmah danas 06.12.2018 godine dogovoren je sastanak u Omladinskom komunikativnom centru Banja Luka i razgovor na temu volontera.

Predstavnici ORK i ŽORK Omladinac, kao i predsjednik organizacionog odbora turnira g.din Željko Jošić i g.đica Lana Knežević, koordinator , održali su danas u prostorijama OKC-a (Omladinski komunikativni centar) sastanak sa g.đicom Svjetlanom Popović, koordinatorom lokalnog volonterskog servisa povodom organizacije 10. Međunarodnog omladinskog rukometnog turnira "ORKA Tournaments".

                     

 

Na sastanku je dogovoren način na koji će se volonteri preko lokalnog volonterskog servisa moći prijaviti da učestvuju kao i koja će zaduženja i benificije imati.

Smatramo da učešće volontera na manifestacijama poput ove ima pozitivan uticaj na obje strane te smo iz tog razloga odlučili da ih od ove godine angažujemo, izjavila je Glavni koordinator g.đica Lana Knežević.

Budi i ti dio 10. ORKA tournaments-a!

Zanimljivosti

UČESTVIJETE LI NA ORKA 2014?:

Brojač poseta

  • Ukupno poseta: 1913995

Translate

 

Reklame