Volontiram.ba

05-10-2018

BL Bike

04-12-2018

Banjaluka se pridružila velikoj porodici svjetskih gradova koji koriste  sistem za javno iznajmljivanje bicikala.   

PLAKAT, DIPLOME, ZAHVALNICE I JOŠ PONEŠTO

04-04-2018

Kompletiramo sadržaje, aktivnosti i nagrade. Definisali smo izgled akreditacije:

POKLONI

03-12-2018

Trudimo se maksimalno da svi budu prezadovoljni tako da smo specijalno dizajnirali razne poklone za naše rukometne prijatelje! Dobro došli u Banja Luku! Poklon za predstavnike kluba i trenere!

Vesti

Banjaluka se pridružila velikoj porodici svjetskih gradova koji koriste  sistem za javno iznajmljivanje bicikala. 
 

Kompletiramo sadržaje, aktivnosti i nagrade. Definisali smo izgled akreditacije:

Trudimo se maksimalno da svi budu prezadovoljni tako da smo specijalno dizajnirali razne poklone za naše rukometne prijatelje! Dobro došli u Banja Luku!

Poklon za predstavnike kluba i trenere!

Dana 15.12.2017. godine u prostorijama Dekanata Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta sa g.dinom dr. Borkom Petrovićem  Dekanom  FFViS dogovoreno je korištnje dvije sportske dvorane na prostoru Univerzitetskog Kampusa, a danas smo zvanično i dobili potvrdu o rezervisanju termina za potrebe održavanje turnira, koje smo već koristili za potrebe turnira.

Da bi se turnir održao besprekorno danas smo riješili dvije bitne stvari. Prva je da smo imenovali g.dina Aleksandra Vrhovca za osobu koja je odgovorna za raspored takmičenja po dvoranama i satnicu održavanja turnira.

Danas smo bili aktivni, jasno definisan pravac, što ne završiš odmah pitanje je hoćeš li stići na vrijeme. Mi hoćemo što prije i što jasnije da definišemo ORKA TOURNAMENT 2018 jer hoćemo da svi koji budu učestvovali budu oduševljeni našim turnirom.

Cilj kojim idemo je da ORKA TOURNAMENT 2018 bude istinska manifestacija sporta oplemenjena raznim muzičkim dešavanjima. U tom cilju danas smo napravili izvrsnu stvar, održali sastanak, definisali sve. Možemo sa zadovoljstvom konstatovati da će mo na samom otvaranju turnira 28.06.2018.

U organizaciji 10 jubilarnog ORKA TOURNAMENT 2018 ne smije biti grešaka, trudimo se da ako ih i bude, što ne očekujemo, da ih svedemo na najmanju moguću mjeru. Kako shvatamo ozbiljnost organizovanja manifestacije na kojoj očekujemo najmanje 2000 učesnika pristupili smo proširenju organizacionog odbora turnira. 

Zanimljivosti

UČESTVIJETE LI NA ORKA 2014?:

Brojač poseta

  • Ukupno poseta: 140283

Translate

 

Reklame