Dogovorene još dvije dvorane

12-19-2017

Dana 15.12.2017. godine u prostorijama Dekanata Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta sa g.dinom dr. Borkom Petrovićem  Dekanom  FFViS dogovoreno je korištnje dvije sportske dvorane na prostoru Univerzitetskog Kampusa, a danas smo...

Predstavljamo sportske dvorane na ORKA TOURNAMENTS 2018

12-10-2017

Da bi se turnir održao besprekorno danas smo riješili dvije bitne stvari. Prva je da smo imenovali g.dina Aleksandra Vrhovca za osobu koja je odgovorna za raspored takmičenja po dvoranama i satnicu održavanja turnira.

GBT brend koji osvaja u 2018 sa nama

12-07-2017

Danas smo bili aktivni, jasno definisan pravac, što ne završiš odmah pitanje je hoćeš li stići na vrijeme. Mi hoćemo što prije i što jasnije da definišemo ORKA TOURNAMENT 2018 jer hoćemo da svi koji...

Vesti

Dana 15.12.2017. godine u prostorijama Dekanata Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta sa g.dinom dr. Borkom Petrovićem  Dekanom  FFViS dogovoreno je korištnje dvije sportske dvorane na prostoru Univerzitetskog Kampusa, a danas smo zvanično i dobili potvrdu o rezervisanju termina za potrebe održavanje turnira, koje smo već koristili za potrebe turnira.

Da bi se turnir održao besprekorno danas smo riješili dvije bitne stvari. Prva je da smo imenovali g.dina Aleksandra Vrhovca za osobu koja je odgovorna za raspored takmičenja po dvoranama i satnicu održavanja turnira.

Danas smo bili aktivni, jasno definisan pravac, što ne završiš odmah pitanje je hoćeš li stići na vrijeme. Mi hoćemo što prije i što jasnije da definišemo ORKA TOURNAMENT 2018 jer hoćemo da svi koji budu učestvovali budu oduševljeni našim turnirom.

Cilj kojim idemo je da ORKA TOURNAMENT 2018 bude istinska manifestacija sporta oplemenjena raznim muzičkim dešavanjima. U tom cilju danas smo napravili izvrsnu stvar, održali sastanak, definisali sve. Možemo sa zadovoljstvom konstatovati da će mo na samom otvaranju turnira 28.06.2018.

U organizaciji 10 jubilarnog ORKA TOURNAMENT 2018 ne smije biti grešaka, trudimo se da ako ih i bude, što ne očekujemo, da ih svedemo na najmanju moguću mjeru. Kako shvatamo ozbiljnost organizovanja manifestacije na kojoj očekujemo najmanje 2000 učesnika pristupili smo proširenju organizacionog odbora turnira. 

    Potrebe za smještajnim kapacitetima na ORKA 2018 su velike i tom cilju išli smo za tim da to pitanje riješimo kako za idući tako i za iduće turnire što smo današnjim sastankom jasno definisali u prisustvu gen.sekretara turnira g.dina Vaska Jošića i g.dina.

Danas smo riješili i dogovorili jedan od najbitnijih segmenata neophodnih za uspješno održavanje ORKA TOURNAMENTS 2018, a to je pitanje zdravstvene zaštite sportista.

ORKA Tournaments is held every year since 2008. Over the years, the tournament has grown, it has reached number 10, we are moving on! The stations, we think, have become the most important international youth handball event in Bosnia and Herzegovina, and we grow in Europe as well - soon.

Završnica omladinskih takmičenja u Banja Luci 

Upravni odbor Rukometnog saveza BiH je na sjednici na Vlašiću donio odluku o završnici omladinskih takmičenja. Ovim putem RSBiH obavještava klubove:

Zanimljivosti

UČESTVIJETE LI NA ORKA 2014?:

Brojač poseta

  • Ukupno poseta: 26852

Translate

 

Reklame