Prijava

Omladinski rukometni klub i Omladinska rukometna akademija Omladinac, pod pokroviteljstvom Ministarstva za porodicu, omladinu i sport, Grada Banja Luka organizuju

XII MEĐUNARODNI FESTIVAL RUKOMETA

ORKA TOURNAMENTS 2020 BANJALUKA 

u Banjojluci od 25.06.2020. do 28.06.2020. godine. Turnir će biti otvorenog tipa a pravo učešća imaće klubovi, školski timovi, timovi udruženja, reprezentacije države, republike, pokrajne, grada, opštine, i druga udruženja koji bi mogli da prijave jednu ili više ekipa u navedenim kategorijama. Očekujemo da će uz vrlo povoljne uslove boravka na Festivalu učestvovati veliki broj ekipa iz BiH, Republike Srpske, bivših jugoslovenskih republika i iz čitave Evrope. Planira se da na Festivalu učestvuju preko 100 ekipa. Utakmice se igraju u sportskim dvoranama.

Broj učesnika nije ograničen, a prijave će se primati do 31. Maja 2020 godine. Svaka ekipa će biti u mogućnosti da odigra najmanje 5 utakmica.

Prijava

Proces prijave na festival je izuzetno jednostavan. Za početak potrebno je da popunite formu koju vidite u lijevom dijelu ove stranice. Zatim ćete na E-mail koji ste unijeli dobiti uputstvo kako da uplatite kotizaciju i biće Vam dodjeljena jedinstvena šifra. Nakon uplate kotizacije potražite u istom E-mailu uputstva kako da popunite formu sa detaljima prijave gdje možete popuniti imena učesnika i prijaviti se za smeštaj i ishranu u organizaciji festivala.

Smještaj ekipa učesnika turnira je isključivo moguć samo preko organizatora, te na osnovu prethodnoga molimo ekipe učesnice da kontaktiraju organizatora u cilju blagovremenog rezervisanja smještaja.

Ukoliko jedan klub prijavljuje više ekipa, potrebno je popuniti formu za svaku ekipu posebno.

 

Zanimljivosti

UČESTVIJETE LI NA ORKA 2014?:

Brojač poseta

  • Ukupno poseta: 1901694

Translate

 

Reklame