Koncert VANJE MIŠIĆ na otvaranju turnira

Cilj kojim idemo je da ORKA TOURNAMENT 2018 bude istinska manifestacija sporta oplemenjena raznim muzičkim dešavanjima. U tom cilju danas smo napravili izvrsnu stvar, održali sastanak, definisali sve. Možemo sa zadovoljstvom konstatovati da će mo na samom otvaranju turnira 28.06.2018. godine od 20.00 časova imati koncert koji će nam upriličiti izuzetno talentovana,  posebna, drugačija, a svoja: Banjalučanka Vanja Mišić, djevojka koja osvaja jedinstvenom bojom glasa.

                     

Vanja Mišić je mlada, ambiciozna i izuzetno talentovana djevojka koja još jednom potvrđuje činjenicu da je Banjaluka zaista puna kvalitetnih muzičara. Ova mlada Banjalučka pjevačica  je u regionu poznata po svom učešću u jednom od najgledanijih muzičkih takmičenja, X Factor Adria.

Trenutno Vanja sarađuje sa pratećim bendom Moondance, a njena najaktuelnija pjesma nosi naziv "Pod prstima". U pitanju je autorska pjesma za koju je tekst i muziku napisala sama Vanja, kako kaže - dušom, srcem i najiskrenijim emocijama.

"To je prva pjesma koju sam donijela na probu svom bendu Moondance, i trebalo je dugo da se to desi jer sam prilično zatvorena kad je u pitanju otvaranje duše, a meni upravo to znači ova pjesma, otvaranje duše. Nastala je u jednom teškom periodu, jedan od onih kad slažeš ladice u glavi, teška zima...",

Uživaćemo svi zajedno!

Zanimljivosti

UČESTVIJETE LI NA ORKA 2014?:

Brojač poseta

  • Ukupno poseta: 1904955

Translate

 

Reklame