Info

ORK OMLADINAC

organizuje
ORKA TOURNAMENTS  2020
BANJALUKA (turistički informator)

 

20120.06.25. – 28.06.
Četiri dana festivala rukometa u gradu Banjaluka na predivnoj obali rijeke Vrbas .

Dragi prijatelji!

ORKA TOURNAMENTS  međunarodni festival rukometa i kulture, dočekuje vas i u 2020 godini po dvanaesti put.
Mjesto odigravanja festivala je Banja Luka, grad na obali rijeke Vrbas, rukometne prestonica Bosne i Hercegovine.
U zagrljaju rijeke Vrbas i planine Kozare Banjaluku odlikuju nebrojene ljepote, prije svega kao istorijski i kulturni grad. Ovaj grad pun je  cvijeća i parkova nudi puno zanimljivosti, stare i nove gradnje…spomenici, muzeji, galerije, brojni pozorišni i drugi festivali na otvorenom od proleća do jeseni, priroda u retko lijepom prirodnom okruženju… Naravno, jezero Bardača u blizini koji je prirodni rezervat ptica, jezero Balkana, značajna tvrđava Kastel i sjajna kuhinja. Banjaluka je i turistički centar regije, univerzitetski grad koji se brzo razvija, sa značajnim istraživačkim centrima i nadasve lijepim djevojkama. Takođe, puno malih, srednjih, velikih domaćih i stranih preduzeća nalazi se u ovom gradu. Zbog dobre geografske lokacije i izgradnje novih puteva i auto-puteva, Banjaluka se u poslednje vreme munjevito razvija.
Banjaluka je dom svjetski poznate rukometne škole, na šta su ponosni i ostali, ne samo stanovnici Banjaluke.
Ovaj turnir je sjajna prilika za sticanje novih iskustava i naravno lijepih prijateljstava.
Sa našim gostoprimstvom i našim progrmamima želimo da upoznate i zavolite grad Banjaluku, Vrbas, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu. Zato vas sa zadovoljstvom pozivamo na  ORKA TOURNAMENTS 2020
 rukometni i kulturni festival!
Verujemo da se nećete razočarati i da ćete i ponovo dolaziti, tada već kod starih prijatelja!

Predsjednik Kluba Željko Jošić
organizator ispred O.RK.A i ORK Omladinac

 

APEL
MOLIMO DA O OVOM TURNIRU OBAVESTITE ŠTO VIŠE EKIPA IZ SVOG OKRUŽENJA!

NAPOMENA
Organizator ne snosi nikakvu odgovornost niti obavezu podmirenja troškova nastaloh eventualnim štetama ili nesretnim slučajevima pojedinaca ili ekipa (na putovanju, za vrijeme turnira, usljed zdravstvenih tegoba, za vrijeme boravka u smještajnim kapacitetima, gradu ili dvorani, gdje se održava turnir, gdje svaka ekipa ili član odgovara za nastalu materijalnu, ličnu ili bilo kakvu drugu štetu…). Preporuka organizatora za svaku ekipu je,  da obavezno osigura svoje članove i prateće osoblje putnim zdravstvenim osiguranjem i osiguranjem od nesretnog slučaja.
Organizator turnira ne odgovara za eventualno nestale ili ukradene stvari za vrijeme održavanja turnira u dvorani, na terenu ili oko njega.

  

                                             Klikni na sliku

Zanimljivosti

UČESTVIJETE LI NA ORKA 2014?:

Brojač poseta

  • Ukupno poseta: 1904940

Translate

 

Reklame