DOGOVORENI SMJEŠTAJI NA ORKA 2018

    Potrebe za smještajnim kapacitetima na ORKA 2018 su velike i tom cilju išli smo za tim da to pitanje riješimo kako za idući tako i za iduće turnire što smo današnjim sastankom jasno definisali u prisustvu gen.sekretara turnira g.dina Vaska Jošića i g.dina. Draženka Škrbe vlasnika Apartmana Brooklyn sa kojim imamo dugogodišnju i izuzetno dobru saradnju.

    Rukovodeći se našim glavnim ciljem, a on je da naši učesnici budu zadovoljni smještajnim kapacitetima koji im nudimo te da im u sklopu turnira u njihovim slobodnim terminima ponudimo niz dodatnih sadržaja kako za igrače tako i za trenere i predstavnike klubova te roditelje, danas smo između ORKA i BL Adventure team napravili ugovor o saradnji. Naime g.din Draženko Škrbo će u ime BL Advanture tima zajedno sa generalnim sekretarom turnira biti zaduženi za smještaj sportista u smještajne kapacitete u Gradu Banja Luka, tako da smo ovim potezom riješili goruće pitanje smještaja, a ujedno će mo zajedno omogućiti dodatne sadržaje koje još nigjde nisu ponuđeni na turnirima, a pogotovo po prikladnim cijenama. Naravno određeni sadržaji će biti besplatni.

Ovim ugovorom o budućoj saradnji smo definitivno riješili smještaj sportista i dodatne sadržaje tako da rasterećeni idemo dalje u organizaciji turnira. ORKA 2018 festival rukometa na višem nivou, sa zadovoljstvom.

Dobro došli.

 

Zanimljivosti

UČESTVIJETE LI NA ORKA 2014?:

Brojač poseta

  • Ukupno poseta: 1821585

Translate

 

Reklame