Dobrodošli

 

Željko Jošić, Predsednik Organizacionog odbora Festivala

Dragi rukometaši i rukometašice. Poštovani sportski prijatelji.

Zadovoljstvo mi je da vam u ime Organizacionog odbora festivala i u svoje ime zaželim dobrodošlicu na 11. MEĐUNARODNI FESTIVAL RUKOMETA ORKA TOURNAMENT 2019. BANJALUKA.

Namjeru da ovaj Festival postane tradicionalan polako pretvaramo u stvarnost. Ispunjavajući obećanje dato na završetku predhodnog turnira, organizujemo ovaj Festival koji će, nadamo se, biti veći i uspešniji. Uvažavajući vaša mišljenja, predloge, pohvale i kritike a i sami svjesni šta smo dobro ili manje dobro uradili potrudićemo se da ovaj turnir opravda sva vaša i naša očekivanja.

Verovatno zvuči pretenciozno kada smo ovaj Festival proglasili najvećim evropskim klupskim turnirom za mlađe kategorije, Festival koji je više od igre, na kome se rađaju i prepoznaju novi talenti, na rukometni spektakl gde se stiču nova prijateljstva sa vršnjacima iz raznih krajeva ovog podneblja?! Međutim, po našim saznanjima, on to skoro i jeste. Ako čak i nije najveći po broju ekipa, svakako je najveći po uloženoj srdačnosti i želji da vas dobro ugostimo, i da u našem gradu doživite nezaboravne trenutke.

U nadi da će tako i biti, želimo vam ugodan borak u gradu kulture, nauke, umjetnosti, muzike i sporta, u gradu koji je i van granica naše zemlje prepoznatljiv kao grad rukometa.

Hvala vam ako odlučite da budeta naši gosti, a mi vas, kao domaćini, iskreno i sa dobrodošlicom očekujemo.

 

Zanimljivosti

UČESTVIJETE LI NA ORKA 2014?:

Brojač poseta

  • Ukupno poseta: 512367

Translate

 

Reklame