Dobrodošli

 

       

Željko Jošić, Predsednik Organizacionog odbora Festivala

Dragi rukometaši i rukometašice. Poštovani sportski prijatelji.

Zadovoljstvo mi je da vam u ime Organizacionog odbora festivala i u svoje ime zaželim dobrodošlicu na 12. MEĐUNARODNI FESTIVAL RUKOMETA ORKA TOURNAMENT 2020. BANJALUKA.

Namjeru da ovaj Festival postane tradicionalan pretvorili smo u stvarnost i on to sada sa sigurnošću i jeste. Ispunjavajući obećanje dato na završetku predhodnog turnira, organizujemo ovaj Festival koji će, nadamo se, biti veći i uspešniji. Uvažavajući vaša mišljenja, predloge, pohvale i kritike a i sami svjesni šta smo dobro ili manje dobro uradili potrudićemo se da ovaj turnir opravda sva vaša i naša očekivanja. Na 12 po redu očekuje vas dosta novima, još nagrada, kako pojedinačnih tako i kolektivnih, zato nemojte oklijevati dođite da zajedno uživamo u Banja Luci i svemu onome što ona pruža, naravno ne zapostavljajući rukomet.

Verovatno zvuči pretenciozno kada smo ovaj Festival proglasili najvećim evropskim klupskim turnirom za mlađe kategorije, Festival koji je više od igre, na kome se rađaju i prepoznaju novi talenti, na rukometni spektakl gde se stiču nova prijateljstva sa vršnjacima iz raznih krajeva ovog podneblja?! Međutim, po našim saznanjima, on to skoro i jeste. Ako čak i nije najveći po broju ekipa, svakako je najveći po uloženoj srdačnosti i želji da vas dobro ugostimo, i da u našem gradu doživite nezaboravne trenutke.

U nadi da će tako i biti, želimo vam ugodan borak u gradu kulture, nauke, umjetnosti, muzike i sporta, u gradu koji je i van granica naše zemlje prepoznatljiv kao grad rukometa.

Hvala vam ako odlučite da budeta naši gosti, a mi vas, kao domaćini, iskreno i sa dobrodošlicom očekujemo.

 

Zanimljivosti

UČESTVIJETE LI NA ORKA 2014?:

Brojač poseta

  • Ukupno poseta: 1901721

Translate

 

Reklame